Soykırımlarınız Altında Kalın!

SOYKIRIMLARINIZ ALTINDA KALIN!

Tarihler 11 Temmuz 1995’ i gösterdiğinde, Avrupa kıtasının tam ortasında insanlığın bitişi yazılıyordu!
Kanla…
İhanetle…
Zulümle…
Kalleşlikle…
Birleşmiş Milletler’in GÜVENLİ BÖLGE ilan ettiği Srebrenica, Ratko Mladiç'e bağlı Sırp birlikleri tarafından işgal edildi.
İngiltere, Fransa, Almanya gibi kudretli ülkelerin; Belçika, İsviçre, Hollanda gibi insan hakları, barış, demokrasi tellallarının gözleri önünde bir avuç çete BM’ nin güvenli bölgesinin namusunu ayaklar altına alıyordu!
Ne var ki, bütün dünyaya meydan okuyan bir avuç çetecinin bu işgali, bu hoyratlığı ve bu tecavüzü ne Avrupa ülkelerini, ne Amerika’yı, ne Rusya’yı, ne Çin’i, ne de dünyanın diğer kabadayı ülkelerini yerinden oynatmadı!
Bilakis bıyık altından sinsi tebessümler beliriyor, gözlerdeki vahşet birkaç göstermelik nemin ardına gizleniyor, eller zevkle ve iştahla oğuşturuluyordu!
Öyle ya!
Avrupa’nın tam orta yerinde,
Haçlı birliğinin tam kalbinde MÜSLÜMAN bir topluluk vardı!
Bu Avrupa için tam bir utanç kaynağı idi!
Şimdi tiyatro sahnesinin ortasına atılan Mladiç ile günah çıkarıyorlar kendilerince!
11 Temmuz 1995 tarihinde BM’ nin GÜVENLİ BÖLGE yalanına aldanan ve ellerindeki silahları zorla toplanan MÜSLÜMAN BOŞNAKLAR, kamyon ve otobüslerle ormanlık alana götürüldü…
8 bin 372'si götürüldükleri ormanlık alanlarda, fabrikalarda, depolarda hunharca katledildi.
Haçlı’nın ve Avrupalı’nın en rezil ve hayvani yönü burada da kendisini gösterdi! Toplu ve sistematik tecavüz!
İffeti, namusu, hayası hayatından bile önde olan Müslüman kadınlara tecavüz edildi… Bunu zevk için yaptıklarını sanmayın! Bu sistematik ve hem kadına, hem erkeğe, hem topluma, hem de bütün bir İslam alemine yapılabilecek en ağır, en adi, en şerefsiz ve en acı işkence türüdür!
Srebrenica'da yaşananlar, Lahey Adalet Divanı ve Avrupa Parlamentosu tarafından soykırım olarak kabul edildi. Hatta günah keçisi olarak seçilen Mladiç, Lahey’de soykırım suçlamasıyla yargılanıyor!
Peki soykırım kimin küfesinde kaldı?
Mladiç ve birkaç üst düzey yöneticinin!
Kıtasının orta yerinde insanların katledilmesine seyirci kalan Avrupa Ülkeleri?
Güvenli Bölge ilan edilen yerde güvenliği sağlamakla görevli olan ve Boşnakların ellerindeki silahları “biz sizi koruyacağız” yalanıyla ve zorla toplayan, ardından da silahsız ve savunmasız insanları Sırp hayvanlarının önüne atan Hollanda askerleri?
Dünyanın en ücra yerine bile burnunu sokmak için demokrasi ve özgürlük tamtamlarını hiç eksik etmeyen Amerika?
Birleşmiş Milletler’in VETO YETKİSİ bulunan yani kabadayı takımından olan Rusya, Çin ve diğerleri?
Ve de Sırbistan?
Sırbistan ülke kimliği sütten çıkmış ak kaşıktır! Tıpkı bu soykırımın önünü açan ve davetiyesini Mladiç ve kasaplarının eline tutuşturanlar gibi!
1915 yılında asırlar boyunca bağrımızda beslediğimiz ve teb’a-yı sadıka olarak taltif ettiğimiz Ermeniler’in Doğu Anadolu insanına yaptığı mezalime dur diyebilmek için yapılan tehciri soykırım yaftasıyla sırtımıza yıkmaya çalışanların maskesiz halinin son örneklerinden birisidir Srebrenica Katliamı!
 Bugün bir ülkeyi değil, kısa çubuk elinde kalanları suçlu sandalyesine oturtan Avrupa’nın adaleti, Osmanlı Devleti döneminde yaşanan haklı bir tehcir olayını önce soykırım olarak etiketlemek ardından da 8 sene sonra kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin sırtına yüklemek isteyen zihniyet;
İnşallah soykırımlarınızın altında kalırsınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler. Yönetici incelemesinin ardından yayına alınacaktır.